Els Xics descarreguen el quatre de vuit en una jornada històrica

La colla culmina la millor actuació de la temporada en una plaça de la Porxada que viu una actuació de luxe amb la tripleta dels Minyons

Cultura

Granollers

En el marc de la XIX diada dels Xics de Granollers, avui a la plaça de la Porxada, i en primera ronda, la colla local ha aconseguit descarregar el quatre de vuit, un any després d'assolir-ho per darrer cop també a la diada de la colla de l'any passat. Els Xics han portat a plaça un castell que havien treballat tota la temporada i, descarregant-lo, han culminat la feina: un quatre de vuit executat amb precisió i destresa. Els Xics han completat el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla, que juntament amb el vano de 5 han aconseguit la millor actuació de la temporada.

Però la jornada també ha estat històrica per altres raons. els Minyons de Terrassa han protagonitzat la millor actuació de la jornada, i la més important que s'ha vist mai a la plaça de la Porxada de Granollers, descarregant la tripleta. Han completat el 3 de 9 folre, 4 de 9 folre, després d'un intent desmuntat, 5 de 8, i el vano de 5.

Els Castellers de la Vila de Gràcia també han fet la seva millor actuació de la història descarregant el 4 de 8, el 3 de 8 (primera vegada que el completaven), 2 de 7 i dos pilars de 5. Els resultats de l’actuació a Granollers són:

Actuació de vigília, dissabte 13 de novembre de 2010
Xics de Granollers: 2 pilars de 4, 4 de 6a, 4 de 7, 5 de 6, 2 pilars de 4.
Castellers d'Esplugues: 2 pilars de 4, 5/7, i 3/7 sota, 4/7a, 3 de 7, pilar de 5.

Actuació de diada, diumenge 14 de novembre de 2010
Xics de Granollers: dos pilars de 4, 4 de 8, 5 de 7, 4 de 7 amb agulla, vano de 5.
Minyons de Terrassa: pilar de 4, 3 de 9 amb folre, id 4/ de 9 amb folre, 4 de 9 amb folre, 5 de 8, vano de 5.
Castellers de la Vila de Gràcia: pilar de 4, 4 de 8, 3 de 8, 2 de 7, 2 pilars de 5.

La propera actuació dels Xics de Granollers serà el 21 de novembre, a la diada dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Edicions locals