Sánchez-Camacho afirma que votar CiU és votar la continuïtat de Zapatero

En la seva visita a Granollers, la presidenta del PP a Catalunya ha assegurat que tant Mas com Montilla són els candidats del president espanyol

Política

Granollers

Després de la visita d'Alícia Sánchez-Camacho a Granollers, més concretament a una firma de moda de la capital vallesana, la presidenta del PP a Catalunya ha manifestat que Zapatero té dos candidats. Un, el que és visible, José Montilla; l'altre, el que té d'amagat, Artur Mas. També ha volgut recalcar que Mas, segons el seu parer, ha estat el soci preferit del president del govern espanyol, qui li ha donat 'suport en mesures econòmiques, en la llei d'estrangeria i a congelar les pensions i retallar el sou dels funcionaris'.

A banda d'aquest assumpte, ha presentat un pla d'estalvi que podria reduir la despesa de la Generalitat en 1.879 milions d'euros l'any. La reducció de despesa seria possible mitjançant una gestió 'eficient dels impostos de tots els catalans'.

La presidenta del PPC ha assegurat que si el PP és decisiu en un proper Govern de la Generalitat, 'dedicarà aquests 1879 milions d’euros a despesa social: a fer els pagaments de la llei de dependència i a millorar l’educació i la sanitat a Catalunya'. Les propostes també passen per 'reduir a la meitat la despesa en telefonia mòbil, que arriba als 58,7 milions d'euros; reduir les conselleries de 15 a 11 i reduir les empreses publiques un 30%'.

Edicions locals