El Fraikin s'imposa al Naturhouse gràcies a un inici magnífic

El Granollers guanya a la pista de l'equip de Logronyo per un resultat final de 31 a 33 · L'equip local intenta la remuntada, però no pot sobreposar-se a un mal començament

Esports

Granollers

Nova victòria de Fraikin BM Granollers a domicili, tot i que el marcador final no reflecteix la superioritat de l'equip vallesà, que ha començat el partit amb un 1 a 7 a favor. El Naturhouse de Logronyo ha intentat fins el final la remuntada, però al final només ha aconseguit maquillar el resultat i deixar-lo en el 31 a 33, tot i que a cinc minuts del final el marcador era d'empat a 30. El partit ha estat molt condicionat pels errors de l'equip local, especialment en l'inici del partit, una situació que els ha fet anar a remolc fins a la fi.

Treballada victòria del Fraikin BM Granollers, que es situa quart en la classificació de la lliga Asobal amb 16 punts. El triomf de l'equip vallesà es va fonamentar en un inici de partit fulgurant i, sobretot, gràcies a la serenor que va permetre a l'equip mantenir la renda inicial. El resultat final, més ajustat del compte, no va reflectir els mèrits d'uns i altres i el nivell d'handbol del Fraikin, molt superior al Naturhouse en tot moment.

El Granollers segueix mantenint la seva eficàcia i la bona línia d'aquesta temporada, en part gràcies a la seva solidesa defensiva, la concentració i la regularitat. Després d'un inici excels, el partit arribava al descans amb un 15 a 16, amb un Ohlander que evitava amb els seus encerts que els locals neutralitzessin la distància en el marcador.

A la represa, després de dues exclusions en contra de l'equip de Logronyo, el Fraikin es distanciava amb un marcador de 15 a 19. A partir de llavors, el control del partit va ser del Granollers, malgrat l'empat a 30 a cinc minuts del final.

Edicions locals