Els Blaus de Granollers trien Àlex Gontan com a nou cap de colla

L'Assemblea celebrada aquest diumenge també ha servit per aprovar els nous Estatuts de l'entitat, que substitueixen els que estaven vigents des del 1983

Cultura

Granollers

L’Assemblea general de la colla dels Blaus de Granollers, celebrada aquest diumenge 21 de novembre a la tarda a la Troca, ha ratificat l’única candidatura presentada per renovar la junta gestora de l'entitat. La nova junta, formada per 9 integrants, tindrà a Àlex Gontan Ferrer, de 26 anys, com a cap de colla en substitució d'Esteve Plantada. L’Assemblea també ha servit per donar un pas endavant molt important en el si de l’entitat amb la renovació dels Estatuts, que substitueixen als que estaven vigents des de 1983.

La proposta de nous Estatuts, que ha comptat en els últims mesos amb un procés participatiu, farà que s'actualitzi l’entitat de cara a la legalitat vigent i obrirà la porta una millor organització interna, deguda al creixement i la complexitat que està assolint l’entitat en els últims anys. També durant aquest dies, Blaus ja ha començat a preparar i dissenyar la Festa Major 2011 després de fer un balanç molt positiu de la passada edició. Com és habitual, la colla treballa durant tot l’any per poder tenir enllestits els seus actes per a l’agost següent.

Premi Home dels Nassos 2010

A més, amb la vista posada a aquest mes de desembre, ja ha començat el procés de nominacions del premi Home dels Nassos 2010 que a través d’una votació popular escull una d’aquelles accions o omissions, declaracions, fets o similars que hagin realitzat persones o institucions de Granollers durant l’any i que responguin a l’expressió popular quins nassos! tant en positiu com en negatiu. A principis d’aquest mes de desembre es donaran a conèixer els candidats i el proper 31 de desembre es lliurarà el guardó.

Edicions locals