La Sala Delger acull les exposicions 'Recorreguts' i 'Llum i aire, terra i aigua'

La mostra, que recull l’art del pintor Antoni Font i la ceramista M. Teresa Torras, es pot veure fins el 19 de desembre a Caldes

Cultura

Recorreguts és el títol de l’exposició de ceràmica i Llum i aire, terra i aigua és el títol de la de pintura. Totes dues es van inaugurar el dissabte 4 de desembre, a les 11.30 h, amb la companyia del regidor de Cultura, Josep Gaspar, i un allau de persones interessades en l’art que van omplir les dues plantes de la Sala Delger. Després de la inauguració de la sala amb una mostra de diferents artistes locals, aquest nou espai s’estrena ara amb una exposició conjunta a càrrec del pintor Antoni Font i la ceramista M. Teresa Torras.

Aquest nou equipament per a exposicions, situada al carrer del Forn, forma part dels espais gestionats pel Museu Thermalia de Caldes de Montbui. La sala és fruit de la remodelació de d’un edifici cedit per la família Delger als anys 60, juntament amb la casa pairal convertida en el Museu Delger.

La Sala Delger es va inaugurar el passat octubre, coincidint amb la Festa Major de la vila, i té per objectiu ampliar els espais destinats a exposicions dins del municipi i donar una millor resposta a la demanda creixent per part dels artistes de Caldes o vinculats a Caldes.

L’exposició i l’art d’aquests artistes es podrà visitar a Caldes de Montbui fins el 19 de desembre en el següent horari: dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. No festius: de 17 a 21 h. Dilluns 13, tancat.

La propera cita de la Sala Delger, sota el lema de 'A Burkina pot ser Nadal'

Aquesta nova mostra tindrà per protagonista l’artista calderina Maga-lef, que prepara l’exposició solidària Mira’t, Miral’s, Miralls..., que romandrà a la sala de Caldes del 23 de desembre al 9 de gener.

A través d’aquesta iniciativa, Marga-lef fa temps que ofereix miralls artístics que es poden adquirir com a peces d’art i de regal. Els beneficis obtinguts es destinen a projectes socials i educatius a Burkina duts a termes per CC ONG.

Edicions locals