L’Arbre dels Desitjos, novetat d’enguany de la 'Fira de Santa Llúcia' a Parets

La jornada acollirà, a més de les parades de comerços del municipi, activitats com ara jocs tradicionals, un concert de gospel i el lliurament dels premis literaris

Societat

Parets del Vallès

Parets dóna el tret de sortida a les festes de Nadal amb la Fira de Santa Llúcia d'aquest diumenge, que tindrà lloc a la plaça de la Vila, de 10 a 18 h. Una de les novetats d’enguany és la presència de l’Arbre dels Desitjos, el qual convida a la ciutadania a escriure un desig en un paper i penjar-lo en un arbre amb l’objectiu de 'recollir les esperances i els somnis dels paretans i les paretanes i, en especial, dels infants'. Posteriorment, els escrits es faran arribar a l’alcalde de Parets i als Reis Mags durant la seva estada al municipi.

La fira comptarà amb la participació de més d’una vintena de botigues on es podran adquirir tota mena d’objectes, guarniments i regals. Enguany, l’entitat Parets contra el Càncer instal·larà una parada amb fins benèfics on es posaran a la venda, a preus reduïts, articles cedits per empreses i particulars.

Com a part de les activitats, a les 12 h, tindrà lloc el lliurament de premis literaris Parets Arreu del Món i, a les 13.30 h, un concert de gospel a l’església de Sant Esteve, que clourà amb una degustació de productes autòctons. La recaptació que s’obtingui de la venda de tiquets se cedirà íntegrament a les entitats solidàries Parets contra el Càncer i Càrites Parets.

Durant tot el matí també es podrà participar als tallers interculturals i als jocs tradicionals en format gegant.

Edicions locals