Miguel Tejero i Mireia Curós guanyen la tercera edició del concurs de 'Disseny Jove' del Gra

Sis persones han participat a la convocatòria, amb un total de vuit propostes presentades per joves d'entre 15 i 30 anys

Cultura

Granollers

Ja es coneixen els noms dels guanyadors de la tercera edició del ConcursdeDisseny Jove, convocat pel Gra, l'equipament de Joventut de Granollers. Són Miguel Tejero Ortiz, de 29 anys i de Granollers; i Mireia Curós Bahamonde, que té 26 anys i és de Cardedeu. Cadascun dels premis està valorat en mil euros, i els premiats seran els encarregats de confeccionar les difusions del Servei de Joventut durant tot l'any 2011. A banda d'això, l'activitat pels joves continua, i les sales d'estudi obren portes a partir d'aquest dilluns que ve i fins al 10 de febrer.

A banda de la resolució dels premis de disseny, cal destacar que l'activitat pels joves és contínua i el Servei de Joventut ofereix, com sempre per aquestes dates, una oferta variada per a poder realitzar i facilitar les tasques d'estudi als joves. A partir d'aquest dilluns, 13 de desembre, comença el període d'obertura de les sales d'estudi. La sala de la Biblioteca Roca Umbert obrirà fins al 10 de febrer de 2011, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 15.30 a 24 h, i el cap de setmana, de 9 a 15 h i de 16 a 22 h. Els dies 24 i 31 de desembre, i 5 de gener, tancarà a la tarda (tampoc obrirà per Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis).

La sala del Gra obre de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h (tanca els dies 25 i 26 de desembre; 1, 6 i 7 de gener). Les sales dels centres cívics Can Bassa i Can Gili, de la seva banda, obren de dilluns a divendres, de 17 a 20 h (tanquen del 24 de desembre al 9 de gener).

Edicions locals