El CNG aprofita per combinar solidaritat i salut en uns dies plens d'actes socials

Amb aquesta tercera edició de la 'Setmana Solidària' el club granollerí vol donar suport a 'la Marató de' TV3, El Xiprer i Cáritas

Esports

Granollers

Com cada any, el Club Natació Granollers mostra la seva vessant més altruista per aquestes dates, i ja són tres les edicions de la Setmana Solidària de l’entitat. La novetat d’enguany, però, és la col·laboració en favor de la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides promoguda per La Marató que organitza Televisió de Catalunya. A més, des d'aquest dilluns i fins al 19 de desembre es recullen aliments per al Centre d’Acollida El Xiprer de Granollers, i també durant tota la setmana es recolliran joguines per a Cáritas de Granollers.

La Setmana Solidària del CNG ha començat aquest dilluns i estarà present a la ciutat fins el 19 de desembre. Durant aquests dies es recolliran aliments per al Centre d’Acollida El Xiprer de Granollers, i les aportacions es podran realitzar durant tota la setmana al hall del Club, a l’espai que s’ha habilitat per a col·laborar en aquesta causa.

Durant tota la setmana també es recolliran joguines per a Cáritas de Granollers, a l’espai habilitat a la recepció del Club. Com l’any passat, els cursets de natació que es realitzen a l’entitat participaran en una activitat lúdica de conscienciació solidària.

Activitats també pel cap de setmana

Segons informa el Club de Natació Granollers, tot i que La Marató de TV3 serà el dia 19 de desembre, el proper dissabte 18 de desembre s’organitzaran diferents activitats per incentivar la participació d’esportistes, socis i no socis en aquesta causa. La jornada solidària prevista pel cap de setmana començarà a les 9.00 hores amb la cursa atlètica popular pels rodals de la instal·lació, que tindrà dos recorreguts diferents de 5 i 10 km. Posteriorment es realitzaran dues Master Class de B-Pump i Spinning, a les 10 hores i a les 11:30 hores, amb la possibilitat de participar a les dues de manera consecutiva.

A les 18 hores, es realitzarà una exhibició de natació sincronitzada que reunirà algunes de les millors sincronistes de l’estat. I és que a més de totes les nedadores de la secció de totes les edats, l’acte comptarà amb la participació d’algunes de les membres de la selecció espanyola de natació sincronitzada júnior. Durant el cap de setmana, a més a més, el CNG acull el Campionat de Catalunya d’Hivern Júnior de Natació, que també se sumarà a la Marató, amb la venta de les sèries de la competició.

Totes les activitats estaran obertes al públic en general, siguin socis o no. Cada participant col·laborarà amb un donatiu de 2 euros per activitat, que anirà destinat íntegrament a La Marató i a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Una bona oferta per ser solidaris i, a més, participar de diferents activitats.

Edicions locals