L'Esquerda celebra els cinc anys d'existència amb una nit molt especial

El casal popular de Granollers prepara per la nit d'aquest dissabte un sopar, garrotins i un concert

Cultura

Granollers

El Casal Popular l'Esquerda de Granollers està de festa, i ho vol celebrar oferint, un cop més, una oferta singular a la ciutat. Aquest dissabte, dia de l'efemèride de la creació del casal, oferiran un menú de molt bon gust: primer, un sopar de germanor; després, una sessió de garrotins que pot mostrar moltes sorpreses; i per acabar, un concert amb La Carxofa i la Ceba. Cinc anys d'existència donen per moltes coses, i L'Esquerda ha aconseguit bona part de l'objectiu inicial d'oferir una alternativa a l'oci jove de Granollers. Motiu suficient per celebrar-ho.

L'Esquerda celebra els 5 anys. Un temps on ha tingut l'ocasió d'aconseguir portar a Granollers, i sobretot al sector més jove, una oferta d'oci alternativa, de qualitat i plena d'accions necessàries i sorprenents en una ciutat sovint apàtica: sopars i activitats diverses al mateix Casal, exposicions, trobades i xerrades; un cicle musical que ha aconseguit fer-se un forat entre els cicles de qualitat de la comarca, i també entre els de 'cançó d'autor' del país: el Cicle de Cants i Autors; també un cicle de poesia, els Versos Lliures, un aparador de veus emergents del primer nivell de la poesia catalana. I tantes altres coses que encara han de venir. És per això que val la pena celebrar aquests 5 anys, i val la pena que l'oci jove de Granollers tingui una nova visió, un nou punt de vista, una nova oferta que complementi l'existent.

En l'acte d'avui, el programa és el següent: a les 21h, inici del sopar de Germanor. un cop acabat, cap a les 23h, sessió de garrotins improvisats. I a les 23:45h, concert amb La Carxofa i la Ceba. Els preus del sopar són: 3€ els socis, 6€ els no socis i 5€ el soci + no soci, una fórmula que permet venir, si ets soci, amb algú que no ho sigui (2 tiquets per 5€). Doncs per molts anys, L'Esquerda!

Edicions locals