El Cor Infantil Amics de la Unió captiva el Palau de la Música

Van compartir escenari amb el grup 'Esclar Gospel Singers' de Manresa en el que és la dotzena edició del Festival del Mil·leni

Cultura

Granollers

Jornada entranyable i emocionant pel Cor Infantil dels Amics de la Unió en el concert que van oferir aquest dimecres, 22 de desembre, al Palau de la Música de Barcelona. El públic va reconèixer l'excel·lent feina feta i el gran nivell del cor amb un bon grapat d'aplaudiments quan el recital va arribar a la fi. La formació granollerina va oferir una mostra d'obres del seu repertori que van captivar del tot els assistents al festival. El concert va començar amb dues peces religioses: Laudati Pueri de Fèlix Mendelsshon i Tota Pulchra de Maurice Durufle. Dues obres referents dins del repertori sacre que van permetre donar una bona referència del nivell del cor.

A continuació un bloc de música nadalenca, amb El Cant dels Ocells, amb Marina Oliveres com a solista, Trisch-Trasch Polka de Johan Strauss i la Suite de Nadal, obra composta per Joan Vila Jover expressament per al cor l’any 2007.

El concert acabava amb tres obres coreografiades que van donar un aire més festiu a aquesta última part, les Habaneras del Carnaval del compositor basc David Azurza, Niska Banja cançó popular sèrbia arranjada per Nick Page i La cucaracha d'Alberto Grau.

Edicions locals