La Roca viu una pujada dels impostos del 26% en quatre anys

El grup municipal dels socialistes manté que l'alcalde Rafael Ros ha incomplert el seu programa electoral, en el qual havia promès no incrementar els tributs per sobre l'IPC

Economia

Roca del Vallès, la

La crisi deixa diferents parers sobre les maneres d'encarar solucions municipals i bon exemple és la Roca, on el PSC denuncia la proposta feta aquest dijous pel govern municipal de CiU-ERC que implica un increment dels impostos i taxes del 2,5% de mitjana. Aquest fet suposa que els dos partits hauran apujat de forma 'escandalosa' els tributs en un 26% durant aquest mandat, el triple de l’IPC. Des del grup municipal socialista afegeixen que la Roca del Vallès és l’Ajuntament 'on s’han incrementat més els tributs' i, tot i que això suposarà uns ingressos addicionals d'un milió d'euros més que el 2007, 'no servirà per millorar cap servei als ciutadans'.

El grup municipal del PSC de la Roca del Vallès deixa ben clar que, amb la suma de totes aquestes dades, 'CiU i l’alcalde Rafael Ros han incomplert descaradament el seu programa electoral, on prometien no apujar els impostos per sobre de l’IPC'.

Per al PSC de la Roca la proposta de CiU-ERC de 'més impostos, més personal i menys inversions és socialment injusta', i és la pitjor recepta 'per fer front a la crisi'. A banda d'aquests fets, el PSC també es queixa del rebuig sistemàtic, per part de CIU i ERC, de totes les propostes que ofereixen.

Edicions locals