IxM denuncia la manca de manteniment de la plaça Prat de la Riba

El partit independent denuncia la deixadesa que pateix l'espai, nucli central de la part més antiga de la ciutat

Societat

Mollet del Vallès

Independents per Mollet (IxM) ha fet aquest matí una denúncia de la deixadesa que pateix la plaça Prat de la Riba del municipi. Mercè Solé, membre de la direcció del partit molletà, ha denunciat que 'gran part del terra d’aquesta històrica plaça, conformat per llosses de panot gris, es troba en mal estat o directament esquarterat'. Solé també ha recordat que aquesta plaça acull els edificis de l’antic Ajuntament i el Mercat Vell, amb la font modernista, i continua essent l’espai urbà amb 'més importància històrica i simbòlica', malgrat els intents de l’equip de Govern municipal de 'desplaçar la centralitat a l’entorn del nou Ajuntament'.

Per a Mercè Solé, l’abandonament que pateix de la Plaça Prat de la Riba, 'és un bon exemple de la política que practica el Govern municipal del PSC i CiU', que ha optat 'per gastar-se milionades impressionants en tanques de disseny com la del Parc de Can Mulà, o en passeres molt costoses com la que uneix Ca l’Estrada amb el barri de la Casilla, i oblidar-se d’altres espais de la ciutat que necessiten atencions urgents, però que deuen ser menys rendibles electoralment'.

Per aquest motiu, l’exregidora de Promoció de la Ciutat ha reclamat als responsables municipals que 'posin en marxa de manera urgent un pla d’actuació per a reparar les deficiències detectades a la Plaça Prat de la Riba, i garantir el manteniment adequat que un espai d’aquesta importància es mereix'.

Edicions locals