Les noves tecnologies arriben al Parc Infantil de Nadal de Granollers

Els nens i nenes que ho desitgin podran enviar la carta als Reis electrònicament i també s'habilita un espai per difondre el certificat digital

Societat

En el marc del Parc Infantil de Nadal (PIN), que ha obert portes aquest dilluns al Palau d'Esports de Granollers fins al proper dia 29, l'Ajuntament de Granollers ha habilitat un espai per informar dels avantatges que comporta tenir certificat digital. El certificat digital (DNI electrònic, IdCat, o els que expedeixen la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre o la Cambra de Comerç) permet fer diversos tràmits municipals des de qualsevol ordinador connectat a Internet, entrant al web de l'OVAC.

Des d'aquesta pàgina web es poden fer els tràmits municipals pertinents, com ara: entrar una instància; sol·licitar un volant d'empadronament; obtenir el duplicat d'un rebut o pagar-lo; o bé inscriure els nens i nenes a les activitats d'estiu, evitant els desplaçaments físics a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. El certificat digital és un certificat reconegut d'identificació i signatura electrònica per a ciutadans/es i empreses que garanteix la identitat a Internet i que permet fer tràmits i gestions amb plena validesa jurídica.

Des de l'espai municipal del PIN, entrant al web dels Reis també és possible enviar la carta als Reis de l'Orient o participar en els concursos Comparteix les teves il·lusions i Comparteix el teu Nadal. En el cas de Comparteix les teves il·lusions es tracta d'enviar els desitjos personals per al 2011 i en Comparteix al teu Nadal es té el propòsit de compartir amb tothom la manera personal de viure aquestes festes penjant fotografies a Flickr.

Edicions locals