L'oposició atura la millora del camí que uneix el Figaró amb la Garriga pel costat del Congost

Va ser la proposta més votada en els pressupostos participatius de 2009 i té una subvenció atorgada de 75.000€

Política

Figaró-Montmany

Polèmica al darrer ple del Figaró, on els vots negatius dels tres grups de l'oposició (FP-PSC, CIU i ERC) van aturar la signatura del conveni entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Consorci del Riu Besós, i els ajuntaments de la Garriga i Figaró que preveia l'execució de l'arranjament per fer practicable el camí per la riba del riu Congost entre ambdós pobles. Les obres són finançades en la seva totalitat per la Diputació, per un import de 75.000€. Aquest camí va ser la proposta més votada en els pressupostos participatius de 2009, i fa molts anys que la població ha manifestat el seu desig de veure'l fet realitat.

Els vots negatius dels tres partits de l'oposició al Figaró (FP-PSC, CIU i ERC) han aturat les obres previstes per millorar el camí que uneix els dos municipis pel costat del Congost, amb la pertinent adequació per al 'pas de vianants, ciclistes i persones a cavall'. L'acord es va debatre en el darrer ple extraordinari del 27 de desembre, i els tres grups de l'oposició va votar en contra de la delegació a l'alcalde per realitzar tots els tràmits necessaris per signar el conveni entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Consorci del Riu Besós, i els ajuntaments de la Garriga i Figaró.

Aquest conveni preveu l'execució d'obra nova i arranjament per fer practicable el camí peatonal per la riba del riu Congost entre ambdòs pobles, i està finançat en la seva totalitat per la Diputació de Barcelona, per un import de 75.000€. La postura pren una especial notorietat, ja que l'any 2009 aquest camí va ser la proposta més votada en els pressupostos participatius, i tal com manifesta l'alcalde i molts dels veïns del poble, 'fa molts anys que la població ha manifestat el seu desig de veure'l fet realitat'. L'oposició, per la seva banda, denuncia el mal procediment formal de la proposta, tot i que la decisió pugui fer perdre una subvenció d'aquestes característiques al municipi.

Edicions locals