IxM alerta de la urgència de recuperar els cinemes per a la ciutat

Denuncien que els locals es troben en un 'estat lamentable', ple de deixalles i amb un accès totalment descontrolat

Societat

Mollet del Vallès

Independents per Mollet (IxM) ha emès un comunicat on denuncia el mal estat de les instal.lacions dels Cinemes de Mollet i on també proclama la necessitat que es recuperin per a la ciutat. El partit ha informat que la porta d’accès als locals, que es va haver de tancar 'per dificultats financeres' l’abril del 2008, 'es troba forçada i permet el lliure accés' a les antigues sales, i denuncien que l’espai, que es troba en un estat 'força lamentable', ha estat objecte de les bretolades i també de l’acumulació sistemàtica de deixalles. També es lamenten que els locals s’hagin convertit en un 'punt de trobada d’adolescents que l’utilitzen com una mena d’atracció firal'.

Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet (IxM) ha alertat del perill que suposa que aquestes instal.lacions es trobin 'accessibles per aquests joves', perquè atesa la seva precarietat 'podria produir-se alguna desgràcia personal o algun incendi fortuït, ja que molts d’ells hi entren amb espelmes o fan foc per il.luminar-se'.

Carrasco també ha qualificat com a incomprensible que 'tot això estigui passant davant mateix de l’edifici consistorial i del despatx de l’Alcalde', i ha responsabilitzat de la situació actual dels cinemes tant als propietaris, 'que no estan garantint en primera instància la conservació dels local' i també a l'ajuntament, per 'deixadesa'.

El president d'IxM ha recordat que el seu grup polític ja va denunciar que tenir aquests cinemes tancats és un 'luxe que una ciutat de més de de cinquanta-dos mil habitants, no s’hauria de permetre' i ha assenyalat que aquests fets demostren que la recuperació dels Cinemes de Mollet, tal i com ve reclamant IxM, 'ja no tan sols és necessària per la ciutat, sinó que és urgent per garantir la seva integritat i per això cal que es negociï un acord de cessió que permeti reobrir aquest equipament cultural i lúdic, mitjançant una gestió pública participada per entitats i ciutadans'.

Edicions locals