La parròquia dels franciscans rep les joguines de la campanya de les Franqueses

Sota el nom 'Cap nen sense joguina' s'ha dut a terme una acció solidària que dóna els seus fruits en aquests dies tan assenyalats

Societat

les Franqueses

Els Reis passaran per tothom, o almenys això intenten cada any, i a les Franqueses l'esforç s'ha multiplicat d'allò més. El passat dilluns, el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament del municipi, Josep Randos, i el cap de la Policia Local, Joaquim Martín, van lliurar a Caritas de la parròquia dels Franciscans les joguines recollides durant la campanya que s’ha dut a terme durant les darreres setmanes amb el títol Cap nen sense joguines a les Franqueses. Sens dubte, l'esforç de tots ajuda molta gent en accions tan especials com aquesta.

La recollida va començar el cap de setmana del 18 i 19 de desembre, coincidint amb la celebració de la Fira de Nadal. Les joguines s’han recollit bàsicament a les dependències de la Policia Local fins el dia 3 de gener. Els agents van omplir una furgoneta de la brigada municipal amb tots els articles que han lliurat voluntàriament els ciutadans i ciutadanes.

Des de la Policia Local han volgut agrair tota la col·laboració de les famílies que han participat anònimament en aquest primer any de la campanya Cap nen sense joguines a les Franqueses, tal com ha manifestat l’inspector en cap, Joaquim Martín.

Per la seva part, el regidor Josep Randos s'ha mostrat molt satisfet, perquè 'la iniciativa ha estat molt ben rebuda pels ciutadans, fet que ens encoratja a seguir endavant'.

Edicions locals