Sergi Mingote encapçalarà la llista del PSC de Parets del Vallès

El partit confirma que el regidor rellevarà l'actual alcalde, Joan Seguer, en la candidatura per l'alcaldia del municipi a les properes eleccions

Política

Parets del Vallès

El PSC de Parets del Vallès ha confirmat aquesta setmana que el candidat que presentarà el proper 22 de maig per assumir l'alcaldia del municipi serà Sergi Mingote, en el que és la confirmació d'una notícia que ja es coïa des de feia molt de temps. El nomenament oficial va tenir lloc aquest dimarts durant l'assemblea de militants locals del partit per unanimitat dels assistents. L'actual alcalde, Joan Seguer, ha estat al capdavant del municipi durant els darrers vint anys i dóna el relleu al conegut regidor i ex-alpinista.

El PSC de Parets ha assumit un canvi tranquil i de consens per rellevar Joan Seguer al capdavant del partit al municipi. Aquest dimarts van anunciar que Sergi Mingote assumiria el número 1 de la candidatura a les properes eleccions municipals, en un acte en el qual va comptar amb el suport d'altres companys de partit comarcals. La votació es va produir sense cap vot en contra ni cap abstenció.

Sergi Mingote va assegurar assumeix el repte amb molta 'il·lusió i convenciment', però sabent que adquireix una gran 'responsabilitat' pel gran suport rebut. Mingote només va tenir paraules d'agraïmen i admiració cap al seu predecessor, l'encara alcalde Joan Seguer, que ha ocupat el càrrec durant 20 anys.

D'entre el seu programari de cara al futur, el nou candidat va manifestar que seguiria 'apostant per les polítiques socials', que insistiria en donar un major impuls a la indústria i l’ocupació, amb la possibilitat de crear una nova regidoria en aquest àmbit, i que també preveia 'modernitzar l’administració'.

El conegut alpinista és regidor des de 2003, membre de l’UGT des de 1992, i ocupa en l'actualitat la tinència d’Alcalde i la regidoria d’Esports, Recursos Humans, Organització i Comunicació. És diplomat en Gestió i Administració Pública i Màster en Funció publica.

Edicions locals