L’Ajuntament de Martorelles impulsa un obsequi nadó per premiar la natalitat en època de crisi

La nova mesura és en vigor des del passat 1 de gener i consisteix en productes per al nadó i un xumet amb el nom del municipi

Societat

Martorelles

Des del primer dia d'aquest any, 2011, l’Ajuntament de Martorelles ha iniciat una nova mesura per fomentar la natalitat. Segons manifesta el consistori, davant la 'manca de competències en aquesta matèria, i degut a la difícil situació de crisi', l'ajuntament del municipi ha impulsat la creació d’un 'obsequi nadó' per a tots els nounats martorellessencs. Aquest 'obsequi nadó' és lliurat a totes les mares i pares empadronats al municipi i consisteix en productes per al nadó (com ara colònia, sabó, i d'altres) i un xumet amb el nom de Martorelles.

Les èpoques de crisi generen noves maneres de crear idees, sovint reforçades amb l'esfor´de la imaginació i de l'habilitat. En aquest cas, l'Ajuntament de Martorelles s'ha empescat una idea del tot original que permeti incentivar la natalitat en una època de crisi com la que estem patint.

L'aportació del consistori municipal consisteix en un 'obsequi nadó' per a tots els nounats empadronats a Martorelles, i s'aplica des de l'1 de gener. L'obsequi consisteix en productes per al nadó (colònia, sabó, etc...) i un singular xumet amb el nom gravat del municipi.

Edicions locals