La difícil situació econòmica que pateix el BM Granollers provoca la reacció dels jugadors

Els components del primer equip es deixaran barba 'fins que els paguin el que els deuen', tal com anuncia una pàgina del Facebook que dóna 'suport moral i anímic' als jugadors · El club promou un calendari solidari per fer front a la delicada situació

Esports

Granollers

Les coses no van del tot bé al Fraikin BM Granollers, i el factor econòmic trontolla. Des del club es reconeix la situació i també es promouen mesures imaginatives, com la del 'calendari solidari' de l'equip. Però s'ha arribat al punt que el primer equip del club, que tants bons resultats està obtenint enguany a la Lliga Asobal, ha engegat un acte de protesta: es deixaran barba 'fins que els responsables, siguin quins siguin, els paguin tot el que els deuen'. 

Fa ben poc que vam saber que el Fraikin BM Granollers patia una delicada situació econòmica, i que no podia fer front a tots els pagaments dels professionals del club, jugadors inclosos. Com a protesta, la plantilla del primer equip del Fraikin BM Granollers ha engegat un acte simbòlic de protesta: els jugadors es deixaran barba 'fins que els responsables, siguin quins siguin, els paguin tot el que els deuen'.

En els darrers dies, aquesta situació, que era un secret a veus, s'ha destapat i s'ha fet pública de manera molt notòria, sobretot gràcies a una campanya de suport que ha estat engegada a partir d'una pàgina del Facebook. El nou perfil té l'objectiu de donar suport 'moral i anímic' a tots els membres del primer equip, però també vol demanar al club que faci 'els esforços necessaris per assolir els ingressos que permetin sortir d'aquesta situació i evitar un desastre que, de moment, sembla imminent'.

Des de la pàgina ens demanen que fem un 'acte de solidaritat' amb els jugadors i membres del club que estan passant per aquesta difícil situació per mitjà d'una acció molt concreta: que ens deixem barba, ens fem una fotografia i que la pengem al mur del perfil.

El club promou un calendari solidari

D'altra banda, des del club també es promouen iniciatives imaginatives per poder fer front a la delicada situació. El club està 'buscant la complicitat de socis, esportistes, comerços, empreses, organitzacions socials, culturals, mitjans de comunicació i qualsevol persona que desitgi participar i col·laborar', i per això han ideat la confecció d’un calendari solidari del BM Granollers per al 2011, amb les fotos de tots els equips i les activitats que porten a terme. La pretensió no és altra que aconseguir ingressos extraordinaris per al club que ajudin a pal·liar el mal moment econòmic que està travessant.

L'acció començarà aquest proper dissabte dia 22 de Gener amb la instal·lació d’una carpa en un lloc cèntric de la ciutat i en un horari de màxima afluència comercial, on diferents jugadors del primer equip participaran activament en l’esperat i necessari èxit d’aquesta iniciativa solidària. El calendari tindrà un preu de 20 €, i juntament amb ell s’entregaran invitacions dobles per assistir a diferents partits que el primer equip disputi al Palau d’esports. Aquests calendaris seran repartits per establiments i empreses de la ciutat que volen participar activament amb aquesta iniciativa i on també es podran adquirir.

Edicions locals