Cristina Tarrés, escollida candidata del PP a Montornès del Vallès

La regidora va mostrar-se convençuda de ser l'autèntica alternativa de govern, 'sense complexos'

Política

Montornès del Vallès

Cristina Tarrés Martínez, l’actual tercera tinent d’alcalde i regidora de Relacions Ciutadanes i Participació, Mobilitat, Transport Urbà i Planificació Estratègica, ha estat escollida candidata del Partit Popular de Catalunya per a l’alcaldia de l’ajuntament de Montornès del Vallès. Una vegada aprovada per la Junta electoral, la candidata, amb una llarga i extensa trajectòria política a Granollers i Montornès, va manifestar que era tot un repte i un 'honor' assumir 'un canvi polític' al municipi.

Cristina Tarrés serà, de nou, la candidata del PP a Montornès del Vallès. La cap de llista del partit va manifestar que resultava tot un honor assumir el compromís amb una societat 'que demana un canvi polític en tots els municipis', i que el PPC de Montornès és, 'sense complexos, l’alternativa de govern'.

A les darreres eleccions de 2007, el PP va obtenir 1 regidor i 475 vots, xifra que mostrava un suport electoral del 7,96%. El PP va ser la quarta força política, darrera d'ICV-EUiA-EPM, PSC-PM i CiU.

Edicions locals