Neix el col·lectiu 'Ara i sempre, Granollers' per aconseguir suport econòmic pel BMG

El grup neix amb la voluntat d'unir i de sumar complicitats dels aficionats de l'equip vallesà i de l'handbol en general

Esports

Granollers

Una nova iniciativa s'afegeix a les accions de suport al BM Granollers que estan proliferant en els darrers dies. I aquesta sembla que va de debò. Ara i sempre Granollers! neix amb la idea de ser 'un espai de trobada de socis i aficionats' per a planejar activitats que ajudin a recollir diners per ajudar el club a fer front a la difícil situació econòmica que viu actualment. La primera acció està prevista pel partit d'aquest divendres al Palau Olímpic, en el qual el Fraikin BM Granollers defensarà la tercera plaça de la lliga davant el Guadalajara, i on el col·lectiu repartirà barbes postisses a tots aquells aficionats que hi assisteixin.

Una nova iniciativa es suma al soroll mediàtic i cívic que està generant el Fraikin BM Granollers els darrers dies, en els quals ha estat portada a molts diaris i notícia destacada a diversos informatius, tant locals com nacionals. Però aquesta iniciativa no vol fer soroll pel simple fet de fer-lo. És una acció cívica, un grup sorgit directament dels ciutadans, de socis, de gent que estima el club i que vol implicar-se d'alguna manera, sigui la que sigui, per ajudar a millorar la greu situació que està vivint el club en l'actualitat.

Segons manifesten en el comunicat que han fet públic, el grup creu que el complex moment que viu el club 'necessita l'ajuda i la col·laboració de tots plegats'. Per això mantenen que, 'deixant enrere les polèmiques sorgides en els últims mesos', es constitueixen com a entitat 'amb l'únic objectiu d'aplegar idees, voluntats i recursos que seran destinats íntegrament al club'.

La intenció del col·lectiu és, en primer lloc, 'donar a conèixer la difícil situació que viu l'equip' i aportar un granet de sorra 'perquè no empitjori'. Amb això volen convertir-se 'en un espai de trobada dels socis i aficionats de l'esport i l'handbol a Granollers per mirar d'aconseguir, entre tots i totes, quants més diners millor'.

Un club amb una història gloriosa

La nova entitat reivindica la importància que l'equip d'handbol té per Granollers. Coneixen la història i els anys gloriosos de victòries, 'de grans jugadors que han sorgit de la seva escola esportiva i dels bons moments d'handbol viscuts'. Per això diuen que han triat un nom que vol reivindicar la importància d'aquest esport a la ciutat: Ara i sempre, Granollers!

Per tal de donar a conèixer el projecte han creat una web on hi ha el manifest fundacional i les maneres de contactar amb el grup. També han posat en marxa perfils de facebook i de twitter, on també es pot seguir el hashtag #araisempregranollers, per fer que el missatge tingui la màxima difusió possible.

Primera acció aquest divendres

La voluntat del col·lectiu és la de comptar amb tots aquells i aquelles que estimen l'handbol i l'esport, i es mostren convençuts que, 'amb l'ajuda i la implicació de tots', seran capaços de pensar i organitzar activitats i actes diversos que facilitin l'objectiu de sumar recursos econòmics.

La primera activitat prevista ja està definida. Ara i sempre, Granollers! anima tothom a assistir aquest divendres al Palau Olímpic, a les 20:30, on el Fraikin BM Granollers defensarà la tercera plaça de la lliga davant el Guadalajara. Per 'solidaritzar-se' amb els jugadors, repartiran barbes postisses a tots aquells aficionats que hi assisteixin.

Edicions locals