Meritxell Budó és proclamada candidata de CiU per la Garriga

Aposta per un 'canvi serè' al municipi i vol esperonar a la militància a aconseguir-ho 'amb la força de les urnes'

Política

la Garriga

Aquest dimecres, l’assemblea de militants de CDC va proclamar, a proposta del Comitè Executiu Local i per unanimitat dels assistents, a Meritxell Budó com a cap de llista i candidata a l’alcaldia en les properes eleccions municipals de la Garriga de cara el maig d'aquest any. Budó, que repeteix com a alcaldable amb l'experiència d'haver estat ja alcaldessa del municipi, va voler destacar durant la seva intervenció que aquesta ha estat una legislatura 'convulsa', on s’han 'perdut les formes' a l'hora de governar. La candidata també va manifestar segura de poder ser capaç 'de traslladar il·lusió, esperança i futur' al seu nou projecte.

L’assemblea va comptar amb la participació de militants i simpatitzants així com amb la presència de Jordi Turull, portaveu de CIU al Parlament de Catalunya i President de la Federació de Barcelona Comarques de CDC, i Feliu Guillaumes, President comarcal de CDC.

Meritxell Budó, en la seva intervenció, va voler apostar pel canvi, i va manifestar als assistents que 'en les nostres mans està aconseguir, amb la força de les urnes, un canvi serè en el nostre poble'. Per la seva part Turull va demanar 'que el canvi en positiu que s’ha produït a Catalunya es traslladi ara a la Garriga'.

Meritxell Budó i Pla, garriguenca, de 41 anys, és Llicenciada en Farmàcia per la UB i Màster en Indústria Farmacèutica i Parafarmacèutica. Vinculada professionalment a la indústria farmacèutica veterinària, desenvolupa tasques directives. És presidenta local de CDC des de 2004, i actualment regidora-portaveu del grup municipal de CIU així com membre de la Permanent de la Comissió Nacional de Política Municipal de CDC. Va ser alcaldessa de la Garriga durant el període juny 2007- març 2008.

Edicions locals