El Fraikin ofereix una victòria contundent al seu públic en el retorn de la competició al Palau

Gran ambient al pavelló granollerí, on el BM Granollers va guanyar còmodament el Guadalajara per 39 a 22

Esports

Granollers

Torna la competició de la regularitat, torna la lliga Asobal al Palau. Enmig d'un gran ambient, aquest divendres al vespre el BM Granollers va voler oferir al seu públic una victòria contundent i treballada. Amb exigència, amb esforç, amb il·lusió. També amb pèl, entre els jugadors i entre el públic, on la iniciativa de suport al club Ara i sempre, Granollers! va repartir barbes postisses pels aficionats. En definitiva, un ambient de festa, un gran equip i una afició enorme, com sempre. Ara només falta que el bon joc de l'equip sigui l'única notícia d'aquesta brillant temporada.

Ambient de luxe al Palau aquest divendres, dia del retorn de la lliga Asobal al pavelló granollerí. El Fraikin BM Granollers esperava el retrobament amb l'afició després de prop d'un mes d'aturada, i el resultat gairebé va resultar ser el de menys. A l'ambient flotaven les notícies dels darrers dies, en els quals la directiva ha fet pública la delicada situació econòmica del club, i en els quals s'han engegat iniciatives de tota mena per poder ajudar a resoldre la situació al més aviat possible.

La iniciativa de suport Ara i Sempre Granollers! va repartir, abans de començar el partit, barbes postisses entre els aficionats, una mesura simbòlica de suport als jugadors del primer equip del BM Granollers que, un cop més, van lluir les seves barbes (naturals).

El partit no va tenir gaire història. Després d'un inici dubtós dels dos equips, es va passar de l'empat a 2 (l'únic moment d'igualtat) al 12-3 favorable als vallesans. Bon joc i bona actitud, amb una renda final de 17 gols que no hauria de desmerèixer el gran nivell de l'equip, molt concentrat durant tot el partit i molt exigent amb si mateix i amb el rival. Un bon exemple és l'actitud de Manolo Cadenas que, a la banqueta local, es desesperava per qualsevol ocasió desaprofitada pels seus jugadors, malgrat anar guanyant per una diferència d'escàndol.

Al final, una jornada més a la tercera posició, i una jornada més de lluita i compromís.

Edicions locals