El fotògraf Xavi Mañosa i la galeria AB exporten amb èxit l'art comarcal a Madrid

El granollerí ha mostrat una sèrie fotogràfica sota el nom de 'Filum' · També s'hi ha exposat l'obra de tres artistes residents a Vallromanes

Cultura

Granollers

Aquest diumenge va acabar la prestigiosa Fira ART Madrird, i la nostra comarca també hi ha tingut el seu espai. En aquesta ocasió, el fotògraf Xavi Mañosa ha exposat una sèrie de fotografies sota el nom de 'Filum', en una proposta que va crear molta expectació i que va ser destacada per la seva originalitat i qualitat. A ART Madrid També s'hi van presentar les darreres obres dels artistes Josep Bofill, Carme Albaiges i Pep Bofill, tots tres de Barcelona i residents actualment a Vallromanes. Aquestes exposicions formen part de la política d'expansió d'AB Galeria d'Art per tal de difondre i promocionar els nostres artistes i el nom de Granollers fora de les nostres fronteres.

AB Galeria D'Art va assistir per segona vegada a la fira d'art internacional ARTMADRID'11, en el que és la seva sisena edició, i va poder exposar les seves propostes en un espai d'art emergent. La Fira s'ha celebrat del 15 al 20 de febrer al Pabellón de Cristal de la Casa de Campo a Madrid.

Xavi Mañosa, el prestigiós i conegut fotògraf granollerí, va exposar un treball fotogràfic que portava per nom 'Filum'. L'obra va tenir molt bona acollida i va generar una gran expectació. Entre els comentaris dels presents, molts en destacaven la seva particularitat, cosa que la feia ser molt diferent a la resta d'obres exposades. Segons l'autor, 'Filum son les cicatrius que mostren l´objecte malmès i reparat, ferit i curat'. Es tracta de 'cosir, sargir i apedaçar, restaurar, restablir i esmenar per aconseguir reparacions impossibles amb la finalitat de recuperar estats i situacions anteriors'.

A banda de les fotografies de Mañosa, també es van exposar a Madrid les darreres obres dels artistes Josep Bofill (pintura i escultura), Carme Albaiges (pintura i escultura) i Pep Bofill (impressions digitals manipulades a ma), tots tres de Barcelona i residents actualment a Vallromanes. També es va poder veure l'obra de Lita Cabellut (gravats gofrats), també nascuda a Barcelona i resident a Holanda, artista de la galeria Opera de Nova York.

Edicions locals