Els Xics de Granollers presenten logotip i tots els actes previstos per a la celebració dels 20 anys

El primer dels esdeveniments programats és la celebració del desè Torneig de futbol intercasteller, programat pel cap de setmana del 26 i 27 de febrer

Cultura

Granollers

Els Xics de Granollers van presentar aquest dilluns tot el seguit d'actes previstos per celebrar els 20 anys de la colla. Entre totes aquestes accions, diverses i repartides durant tot l'any, destaca la presentació d'un nou logotip, guanyador del concurs de logos del 20è aniversari dels Xics de Granollers, que serà una imatge que estarà present en tots els actes que la colla organitzi durant aquest any. L'autor del logotip és en Marc Sabaté, membre de la colla.

El nou logotip va servir per emmarcar els actes de celebració previstos durant tot l'any. El primer dels actes programats és la celebració del desè Torneig de futbol intercasteller, programat pel cap de setmana del 26 i 27 de febrer. Durant aquestes dates, Granollers acollirà un torneig de futbol que reuneix 32 colles castelleres i un miler de castellers.

Els Xics de Granollers han estat escollits per ser els organitzadors d'aquest Torneig i així iniciar, amb aquesta activitat, els actes de celebració dels 20 anys de la colla castellera de la ciutat. Per tant, al marge de fer castells les colles, organitzades en equips de futbol, disputaran partits a diferents equipaments municipals i a les pistes dels centres educatius de la ciutat. La final es podrà veure el diumenge 27 de febrer a les 13.45 h al Pavelló Municipal d'Esports, el Parquet.

Durant el cap de setmana s’utilitzaran simultàniament set pistes esportives, les de les escoles Salvador Llobet, Salvador Espriu, Ferrer i Guàrdia, Joan Solans, IES Antoni Cumella i Carles Vallbona i l’Escola Municipal del Treball.

Faust Pagès, reelegit president

D'altra banda, el divendres 18 de febrer, l'assemblea dels Xics de Granollers va reelegir Faust Pagès com a president. Segons informa la Colla castellera, la nova junta compta amb les incorporacions de Ramon Rovira, vicepresident; Ignasi Vila, secretari; Marc Sabaté, tresorer; Marc Romera, responsable Relacions Externes; Agustí Roure, àrea financera; Roger Alsina, responsable d'actuacions; Alba Quintana, responsable Relacions Públiques internes; Etor Díaz, promoció i Vedruna Francès, Juanjo Jiménez, Àngels Bellosta, responsables d'activitats.

Continua com a cap de colla, Salvador Panosa, amb un equip format a pinyes: Joaquim Pons, Txell Villén, Quim Pellicer, Javi Monge, Ernest Bertran i Jaume Font. A tronc: Jesús Suarez, Cristina Cros, Ricard Pons. L'equip de “canalla” està format per Laia Cortés, Sergi Pons, Mònica Avizanda, Olga Martín i Marina Roure.

La colla té l'objectiu de continuar treballant per consolidar els castells de gamma alta de set i assolir el més aviat possible els castells de vuit.

Programació i calendari dels 20 anys dels Xics

Les activitats programades en el vintè aniversari són diverses i s'adrecen als castellers i castelleres, però també a tota la ciutadania. Els Xics han previst actes esportius com la Cursa dels 10 Km de Granollers i el sopar dels 20 anys, amb la presència de bona part dels Xics que han passat per la colla en el decurs de les dues dècades d'història de l'entitat, entre d'altres. Per això, us detallem el calendari d'activitats:

9 i 10 d'abril: Sortida BTT
30 d'abril. Festa infantil i jove a Granollers
28 de maig. Cursa Els 10 Km de Granollers
4 de juny. Taula rodona, a Granollers
2 de juliol. Concert al MUSIKNVIU
24 de setembre. Sopar d’aniversari
Del 7 al 13 de novembre. Diada dels Xics
27 de novembre. Raid grana

Edicions locals