El PSC de la Roca reclama a l'ajuntament que equipi els vestidors del gimnàs de l'escola Mogent

Afirmen, a més, que les instal·lacions del gimnàs de l'Escola Mogent no són les adequades per a l’entrenament d’entitats esportives

Societat

Roca del Vallès, la

En aquests moments, els vestidors del gimnàs del CEIP Mogent no tenen cap mena de mobiliari. Així ho denuncia el grup municipal del PSC de la Roca del Vallès, que ha emès un comunicat fent pal·lesa aquesta precària situació de les instal·lacions del centre. Aquest fet provoca que els nens de l’escola i les diverses entitats esportives que l’utilitzen hagin de canviar-se sense bancs i 'deixar tota la roba a terra'. La situació és, pel PSC, realment greu, ja que la construcció del gimnàs de l'escola es va realitzar en conveni amb el Departament d’Educació, amb un cost total de gairebé 800.000 €. 'Sorprenentment, el mobiliari no es va incloure', tal com denuncien ara.

El grup municipal del PSC de la Roca afegeix que, des del mes de setembre del 2010, les entitats han reclamat repetidament el mobiliari. Fins a dia d'avui, que s'encara ja la fi de la temporada i 'encara no hi ha res, tot i les promeses reiteradament incomplertes'.

És davant d’aquest retard, que el PSC de la Roca s’afegeix a la petició i demana a l’Ajuntament que faci la inversió i que reclami més tard els diners al Departament. Per als socialistes de la Roca 'aquesta és una situació ridícula: mentre l’Ajuntament està malgastant centenars de milers d’euros en passeres, petanques o en subvencionar el 100% del carrer/ Major, no entenem como no pot destinar 1000€ al mobiliari del gimnàs', han declarat.

Unes instal·lacions deficients per a la pràctica de bàsquet i handbol

A tots aquests entrebancs, s’hi afegeix, segons el PSC, que les instal·lacions del gimnàs de l'Escola Mogent no són les adequades per a l’entrenament d’entitats esportives, ja que és massa petit i no té cap mena de senyalització de la pista. Actualment, hi entrena el Bàsquet la Roca, però les cistelles que ha posat no són les reglamentàries.

El Balonmano la Roca hi realitza només activitats de tecnificació i no entrenament amb pilota: les porteries de handbol no hi caben 'perquè no hi ha lloc on guardar-les sense que destorbi', han afegit els responsables del grup municipal a l'oposició.

El minipavelló a l'Escola Mogent, 'una oportunitat perduda'

Pel PSC de la Roca, tota aquesta situació, incòmoda, i amb l’experiència dels darrers dies, s’ha pogut corroborar que la construcció del gimnàs en comptes del minipavelló 'ha estat un greu error i una gran oportunitat perduda'.

Segons el grup socialista, amb una inversió de 400.000 € addicionals, la Roca guanyava un equipament 'realment polivalent que podia tenir un ús molt optimitzat: per l’escola durant l'horari escolar, a la tarda-vespre per als entrenaments de totes les entitats esportives i el cap de setmana per als partits de les categories inferiors'.

Edicions locals