ERC-Caldes ofereix l’oportunitat als ciutadans de fer la seva proposta per al programa electoral

El grup municipal pensa alternatives a fi de potenciar les noves tecnologies i la Campanya 2.0, per mitjà del web públic de l'alcalde

Política

Caldes de Montbui

Les noves teconologies i l'intent directe de la implicació ciutadana estan sent un dels dos factors més destacats i treballats entre alguns dels partits polítics que presenten candidatura a les eleccions municipals. Bona prov d'això, i per tal de fomentar la participació dels calderins, la secció local d’ERC a Caldes de Montbui posa a disposició de tothom qui ho vulgui una bústia electrònica on fer-hi arribar propostes i suggeriments per al programa electoral. A través de la pàgina web de l’alcalde hi ha a punt un vincle per redactar la proposta.

A més, segons informa la secció local d'Esquerra a Caldes, a partir d’ara es podrà trobar també el vídeo de pre-campanya titulat 'Seguim Endavant' al mateix web de l’alcalde, que va ser elegit per unanimitat entre la militància per afrontar de nou les eleccions municipals, ja va anunciar el web a la conferència que va donar el passat 28 de gener a l’Espai Can Rius, un web personal on s’hi poden trobar notes d’opinió, d’actualitat municipal, fotografies o la trajectòria de l’alcalde de Caldes de Montbui.
 

Edicions locals