El Palau d'Esports s'omple de barbes solidàries pel Balonmano Granollers

El fotògraf Lluís Salvadó va retratar totes aquelles persones que es van acostar a l'estudi fotogràfic que s'hi va habilitar expressament el dia 2 de març

Esports

Granollers

El Balonmano Granollers és un dels equips històrics dins de l'handbol català, avalat per un grapat d'èxits al llarg de la seva història, tant en els campionats estatals com en les competicions d'àmbit europeu. Malgrat un gran palmarès i una afició fidel, el camí seguit per un club esportiu és fet de llums i ombres. De vegades, per sequera de títols. D'altres, per motius externs que fan trontollar l'estructura i posen en perill tot allò aconseguit per l'entitat al llarg dels anys. Amb motiu de les recents mobilitzacions de bona part de la massa d'aficionats del BMG, AraVallès i Ara i Sempre Granollers! van aconseguir reunir un grapat de barbes que donaven suport a la causa del club. El magnífic document fotogràfic és obra de Lluís Salvadó i en podeu veure una mostra a les nostres fotogaleries.

El problema econòmic que afecta al Fraikin BM Granollers es destapa al novembre de 2010. Les xifres fluctuen i surten a la llum diferents problemes d'origen divers, el club travessa un moment difícil. Té un deute d'entre 400.000 i 800.000 euros, i els jugadors fa mesos que no cobren els seus sous.

Per això, aquests han decidit deixar-se barba per tal d'exterioritzar el seu problema als mitjans informatius. I el resultat ha estat òptim. Diferents mitjans de comunicació, tant d'àmbit local com estatal, se n'han fet ressò. A més, han nascut iniciatives de caràcter popular sense afany de lucre amb la intenció de mostrar el seu suport, com ara el moviment de barbes solidàries o diverses plataformes per internet, tenint totes elles el suport oficial del club, ja que l'entitat és molt conscient que això pot ajudar a obtenir algun patrocinador.

Degut a tota aquest rebombori social, en una situació que ha agitat el club, però que també ha mobilitzat els aficionats de l'handbol comarcal, el passat dia 2 de març es va realitzar una sessió de retrats d'estudi al mateix Palau d'esports, tot coincidint amb l’important partit davant del Valladolid on jugadors i aficionats ens van mostrar les barbes just abans d’una lluitada victòria.

La sessió va ser obra del fotògraf Lluís Salvadó. Podeu veure una selecció de les fotografies en aquesta fotogaleria de l'AraVallès, i totes les fotografies, al web de l'Ara i Sempre Granollers!

Edicions locals