Un 40% dels empresaris de Granollers i el Vallès Oriental creuen que el seu negoci anirà a més els propers mesos

Una enquesta mostra que només un percentatge del 20% creu que l’economia global de la comarca millorarà en el 2011

Economia

Aquestes dades es desprenen dels resultats del Termòmetre d’Advisoria, l’enquesta mensual dirigida a empresaris i autònoms del Vallès Oriental que porta a terme Advisoria, empresa de serveis jurídics i econòmics de referència de l’eix econòmic Vallès Oriental-El Maresme. De l’enquesta se’n desprèn que el 40% dels empresaris del Vallès Oriental creuen que la seva empresa anirà a més al llarg del present any. Aquestes dades contrasten amb un cert pessimisme en relació a la economia del Vallès Oriental ja que tant sols un 20% creu que millorarà al llarg del present any.

Advisoria, empresa de serveis integrals d’advocacia, assessoria econòmica, fiscal i laboral, amb seus a Granollers, Mataró  i Barcelona ha endegat una enquesta mensual entre els seus clients: més de 1.800 petites i mitjanes empreses i entitats del Vallès Oriental i El Maresme. L’objectiu és prendre el pols de la marxa de l’economia real d’aquestes dues comarques.

De l’enquesta se’n desprèn que el 40% dels empresaris del Vallès Oriental creuen que la seva empresa anirà a més al llarg del present any. Aquestes dades contrasten amb un cert pessimisme en relació a la economia del Vallès Oriental ja que tant sols un 20% creu que millorarà al llarg del present any.

És de destacar que els empresaris del Vallès Oriental són més pessimistes sobre la marxa de l’economia al Vallès Oriental que sobre el conjunt de Catalunya ja que el 30% dels empresaris enquestats creuen que l’economia catalana millorarà al llarg de 2011.

Edicions locals