ICV-EUiA difon les retallades del Govern a l’estació de Renfe Granollers Centre

Casasnovas afirma que 'CiU a Granollers vol un model sanitari per qui pugui pagar-se una sanitat privada'

Política

Granollers

Aquest dimarts al matí, l’agrupació local d’ICV-EUiA de Granollers ha repartit la revista Treball entre els usuaris de Renfe que s'anaven acostant a l’estació de Granollers Centre. Segons la coalició, els primers cent dies del govern d’Artur Mas han servit per constatar que CiU ha arribat a la Generalitat 'amb la clara voluntat d’aplicar un dur ajust a l’Estat de Benestar a Catalunya com a única sortida de la crisi'. És per això que des d’ICV-EUiA informen de la posada en marxa d'una campanya a Granollers per denunciar aquesta situació i per impulsar la mobilització social.

Josep Casasnovas, candidat a l’alcaldia de Granollers ha manifestat que 'Mas i els seus consellers veuen la sanitat, l’ensenyament i els serveis socials més com una oportunitat de negoci que com un servei que cal prestar a la ciutadania amb qualitat i de manera universal i gratuïta'. En aquest mateix sentit, Casasnovas ha afegit que 'CiU a Granollers vol un model sanitari per qui pugui pagar-se una sanitat privada'.

Desprès de fer difusió de la campanya entre els veïns de Granollers que s’adreçaven a l’estació de Renfe, el candidat a l’alcaldia Josep Casasnovas ha manifestat que el Govern 'està enganyant i mentint a la ciutadania', ja que diuen que les retallades 'no afectaran la qualitat del servei amb tancament de quiròfans i plantes d’hospitalització', però aquestes mesures impliquen 'allargar les llistes d’espera i oferir una pitjor oferta de salut pública, així com la pèrdua de llocs de treball'.

En la línia de la difusió de la campanya, Comença el canvi. Les retallades d’en Mas, la coalició muntarà una parada informativa aquest proper diumenge, 10 d’abril al carrer Ramon Llull.

Edicions locals