Sánchez-Camacho assegura que Mollet liderarà el creixement del PP a Catalunya el 22M

En una visita al mercat setmanal del municipi, la líder popular ha afimat que el temps del PSC a l'alcaldia, s'''esta acabant'

Política

Mollet del Vallès

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquests dimarts en una visita a Mollet del Vallès, que la seva formació serà decisiva en el canvi de govern que hi haurà al municipi el proper 22 de maig. Camacho, que ha visitat el mercat setmanal acompanyada de l'alcaldable popular Susana Calvo, ha afirmat que 'el temps del PSC a Mollet s'està acabat' i ha mostrat la voluntat que sigui la seva formació la que motivi el canvi de govern. Per la líder popular Mollet serà un dels municipis catalans on el PP traurà uns millors resultats. Camacho, que ha qualificat la seva formació com 'el partit del treball', ha criticat durament la manca de política industrial i d'incentius a Catalunya per mantenir indústries al territori, en referència a casos com el de Derbi i Yamaha.

Sánchez Camacho ha enumerat els pilars bàsics del programa electoral que el PP presentarà a les eleccions del mes de maig. Una política d'immigració 'legal i ordenada', austeritat i més accions contra la inseguretat ciutadana en són algunes de les que ha anunciat la líder popular. D'altra banda, la presidenta del PPC s'ha reunit amb membres de la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet, que han mostrat el seu malestar per la política obstructiva que realitza l'Ajuntament per tal que l'associació pugui participar en els afers municipals.

Edicions locals