La coalició ERC-RCat a Sant Pere de Vilamajor presenta les llistes pel 22 M

La candidatura és formada en cremallera per un representant de cada una de les formacions polítiques

Política

Sant Pere de Vilamajor

La candidatura d'Esquerra i Reagrupament a l’alcaldia de Sant Pere de Vilamajor s'ha presentat aquest dissabte amb el republicà Joan Brugera com a cap de llista. La coalició és formada en cremallera per un representant de cada una de les formacions polítiques i intercala també representants independents. Carles Blanch, representant de Reagrupament, ha fet un repàs dels valors que mouen a aquesta candidatura a presentar-se, fent especial esment a que volen ser uns autèntics gestors de la voluntat popular, fugint dels personalismes que darrerament han imperat en la vida municipal de Sant Pere. La transparència, l'honestedat, la generositat, la capacitat de treball i l'experiència han estat els principals valors que Blanch ha volgut ressaltar d'aquesta candidatura.

Cristina Romero, d'ERC, i regidora a l'oposició durant la legislatura que ara s’acaba, ha remarcat el paper que ha tingut Esquerra en la defensa del model actual de poble, en contraposició al creixement desorbitat que proposava el POUM aprovat a última hora i que: 'per sort, la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat ha aturat'. Segons Romero, refer les relacions amb els pobles veïns és fonamental. Romero va assegurat que 'dos pobles veïns com Sant Pere i Sant Antoni, poden treballar junts fins i tot si els dos alcaldes son del mateix partit', en clara al·lusió a la 'guerra freda' que han mantingut els dos antics alcaldes de Sant Pere i Sant Antoni, ambdós de CiU.

Per la seva banda, el número dos de la llista, Joan Garcia (R.cat) va fer esment en que aquesta candidatura té un compromís per quatre anys i que amb ells no es donaran casos de regidors dimissionaris, fins a cinc en l'actual equip de govern. García també va posar molt d'èmfasi en aprofitar tot el potencial dels veïns de Sant Pere que compte amb grans persones en l'àmbit professional, cultural i del món associatiu. Per García: "és fonamental recuperar la participació de tot el poble en les decisions importants que ens afecten". García va demanar la col.laboració dels assistents i es va comprometre a utilitzar tantes vegades com calgui la llei de consultes populars perquè : "tothom pugui opinar sobre els temes cabdals del municipi i no pas que quatre persones decideixin en nom de tots".

Edicions locals