El PP crea els 'Granollers Toons' per denunciar les polítiques del PSC a la ciutat

En el vídeo hi apareix Josep Mayoral i Pius Canal com titelles de Zapatero i Mas · Ha estat creat per les noves generacions de la formació

Política

Les noves generacions del PP a Granollers han publicat a Internet el vídeo 'Granollers Toons', un treball que, segons la presidenta de l'ens jove del partit, Mireia Rubio, 'pretén de manera divertida però rigorosa denunciar la situació en la que el PSC ens ha portat'. Així mateix, Rubio ha lamentat que 'els joves són el col·lectiu que més està patint la crisi econòmica' i ha posat com a solució la posada en pràctica de propostes 'pragmàtiques centrades en el progrés'. La candidata a l'alcaldia de la capital del Vallès Ángeles Olano s'ha felicitat per la seva banda de la implicació dels joves en la campanya del PP a Granollers amb la creació de missatges 'frescos i directes'. En el vídeo s'hi representa Granollers en forma d'un vaixell conduit per Josep Mayoral, titella de Zapatero. Al seu costat i garrot en mà, el candidat de CiU Pius Canal, que també es mogut a l'albitri d'Artur Mas, es situa al costat del batlle a la sala de màquines. Les garrotades que els dos polítics envien a les parets del vaixell fan que finalment s'enfonsi.

Amb 'Granollers Toons' la candidata Ángeles Olano s'ha felicitat per la implicació dels joves en aquesta campaya electoral mitjançant missatges 'directes, frescos i divertits'. L'alcaldable per Granollers no ha deixat passar l'ocasió per atacar al PSC afirmant que és el principal responsable de la crisi econòmica.

Edicions locals