El Circ Cric tanca al Montseny els actes de celebració dels 30 anys

Tortell Poltrona serà l'encarregat de cloure els actes d'aniversari amb el seu espectacle Grimègies, una visió humorística de la mort

Cultura

Sant Esteve de Palautordera

El Circ Cric del pallasso Tortell Poltrona tanca aquest diumenge els actes de celebració pel 30è aniversari del seu naixement. Durant dos caps de setmana diversos grups musicals i de clowns han passat per la carpa que el circ de Poltrona té instal·lada al Montseny. Després de les actuacions aquest passat divendres i dissabte del conjunt La Troba Kung-Fu i dels grups de clowns Los Galindos, aquest diumenge serà el propi Tortell Poltrona l'encarregat de cloure els actes amb l'espectacle Grimègies, on repassa la mort en clau d'humor. Els actes d'aniversari es faran extensibles fora de la carpa i ocuparà diverses places, carrers i fins i tot el teatre de Sant Esteve de Palautordera.

'Estem aquí perquè tenim amics, no diners' diu Tortell Poltrona, líder indiscutible del Circ Cric en els 30 anys de vida. El clown català més famós ha organitzat durant dos caps de setmana diversos espectacles de música i teatre per celebrar l'aniversari del circ. D'aquesta manera, el cantant Josep Pla va passar per la carpa del Montseny el passat cap de setmana de la mateixa manera que ho va fer el grup teatral Femarec o el malabarista Sebas amb el seu espectacle Acorde.

Edicions locals