El Fraikin Granollers renuncia a jugar la Lliga de Campions

Amb la voluntat de reduir despeses i intentar normalitzar la precària situació econòmica del club

Esports

Granollers, La Llagosta

Tot i que l'accés del Barça Borges i el Ciudad Real a la final de la Lliga de Campions d'handbol garantia la presència a la competició del quart classificat de la Lliga Asobal, el Fraikin Granollers no disputarà la Lliga de Campions. Així ho ha decidit el club, que ha renunciat a participar-hi per intentar estabilitzar els pressupostos de l'entitat després d'aquesta temporada financerament negra, plena de problemes econòmics i impagaments salarials. La renúncia del Granollers a competir a Europa, amb desplaçaments que haurien suposat una important despesa, permetrà que sigui el cinquè classificat de la Lliga, el Cuatro Rayas Valladolid, qui participi a la Champions d'handbol.  Esportivament parlant, aquests dies es podria concretar la baixa d'Antonio García, que seguiria el camí d'Àlvaro Ferrer i jugaria al Reale Ademar de León la següent temporada.

L'inacabable espiral de deutes que arrossega el Balonmano Granollers ja han provocat les marxes d'Àlvaro Ferrer, Fredrik Ohlander i Salva Puig, i properament podria ser el torn d'Antonio García, que podria seguir les passes de Ferrer, ja que té un 'acord total' amb el Reale Ademar de León i només espera que se li faciliti la sortida. García té clar que amb l'actual situació econòmica a Granollers no hi pot continuar, i confia que el club li faciliti la marxa, ja que actualment té un contracte per dues temporades més però aquest acord quedarà invalidat el 30 de juny si el club no paga els salaris pendents. Tot i això, el mateix García espera que 'algú s'assegui a parlar' per tal de negociar la seva sortida de manera immediata, ja que l'acord amb el club manxec és total.

El lateral esquerra de La Llagosta, internacional amb la selecció espanyola, espera que no faci falta arribar a la invalidació del contracte per tal de poder fitxar amb l'equip de León, seguint les passes d'Álvaro Ferrer, que la setmana passada va ser presentat al club manxec.

Entre els jugadors i tècnics que es quedaran a Granollers s'especula amb una possible reducció de les condicions salarials per poder afrontar la temporada vinent a la Divisió d'Honor.

Edicions locals