Solidaritat denuncia que el PP de Mollet 'copia' els articles d'opinió que publica a la premsa

El darrer article de la presidenta del partit a la comarca i regidora portaveu al consistori molletà és idèntic al que va publicar a l'abril el cap de llista d'UPyD per Barcelona

Política

Mollet del Vallès

Solidaritat Catalana per la Independència de Mollet del Vallès ha denunciat que el PP ha copiat en més d'una ocasió els articles d'opinió que publica a la premsa. Així ho han demostrat després que la presidenta del partit a la comarca i regidora portaveu del grup popular a l'Ajuntament de Mollet, Susana Calvo, hagi signat un article d'opinió a la pàgina 11 del setmanari Contrapunt d'aquest 23 de juny (pdf) que -exceptuant el títol- és idèntic a un altre article publicat el mes d'abril al web Libertad Digital per l'exdiputat de Ciutadans i cap de llista d'UPyD per Barcelona, Antonio Robles. A més, Solidaritat assegura que no és la primera vegada que el PP recorre a aquesta pràctica.

Segons sembla, aquesta no és la primera vegada que el PP molletà recorre al 'préstec d'articles' sinó que ja ho havia fet anteriorment com a mínim al mes de març quan es va detectar que la columna del grup municipal del PP al butlletí  municipal del mes de març (pdf) era també una còpia d'un altre article de Emilio J. González també a Libertad Digital.

Des de Solidaritat Catalana per la Independència asseguren 'no comprendre' el comportament d''aquesta política professional' i recorden que es tracta de la portaveu de la segona força política a Mollet i que el grup del PP rep 5.075 euros mensuals del consistori. 

Edicions locals