L'Ajuntament acusa Abertis de desinformar els usuaris del peatge

El consistori desmenteix que sigui responsable de l'eliminació de la gratuïtat a la barrera de la C-33

Societat

La Llagosta, Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet, a través d'un comunicat, ha desmentit les explicacions que la concessionària d’autopistes Abertis estaria oferint als usuaris, segons les quals, la supressió de la gratuïtat del peatge de la C-33 correria a càrrec de la Generalitat i del consistori molletà.

L’Ajuntament de Mollet vol aclarir que es tracta d’una informació totalment errònia ja que, el consistori no té competències sobre la política de preus i descomptes en els peatges. Fonts municipals també volen recordar que l’Ajuntament ha lluitat històricament per aconseguir la supressió del peatge de Mollet amb els agents socials i econòmics del territori i que en les darreres setmanes, l’alcalde Josep Monràs ha liderat la campanya per demanar a la Generalitat que rectifiqui les noves polítiques de descomptes en els peatges.
En aquest sentit, Monràs va reclamar a la Generalitat que es replantegés la proposta i que no modifiqués les condicions de gratuïtat al peatge de la C-33, el mateix dia que la Generalitat va fer pública la nova política. Tot seguit, el dia 22 de desembre, l’Ajuntament de Mollet va mobilitzar les associacions d’industrials, de transport, sindicals i econòmiques del territori que van reclamar per carta al conseller de Territori i Obres Públiques que mantingués les condicions de gratuïtat per al peatge de Mollet que s’aplicaven fins aleshores.
A través del comunicat, l’Ajuntament de Mollet reitera la demanda que la situació de Mollet es valori de manera específica i que tornin a aplicar-se les condicions de gratuïtat que regien fins al 2 de gener. Tot i això, asseguren que "l’Ajuntament de Mollet no es cansarà de continuar reclamant l’eliminació total d’un peatge totalment injust per als residents de Mollet i rodalies, ja que només es refereix a 8 km d’autopista".

Edicions locals