Una nova sala amb piano de cua converteix el Bucbonera Records en referent

L'estudi de gravació presentava aquesta setmana la seva remodelació

Cultura

Caldes de Montbui

L'estudi de gravació Bucbonera Records s'ha ampliat amb una nova sala, que conté la principal novetat: un piano de cua Steinway.

Bucbonera Records, l'estudi de gravació situat a Caldes de Montbui, i que dirigeix Tomás Robisco, ha presentat la seva remodelació aquesta setmana. 
En un acte de portes obertes en el que segons Robisco van anar-hi 150 persones "entre músics, autoritats i amics", Bucbonera Records va presentar la seva principal novetat, una nova sala amb un piano de cua Steinway. Al mateix temps, segons explica Robisco, també van aprofitar per presentar la nova consola de l'estudi de gravació. 
La remodelació de la Bucbonera converteix la sala en una de les millors equipades de Catalunya, ja que com explica Robisco l'han volgut fer gairébé "perfecta". A més a més, l'estudi també compta amb una àmplia varietat d'instruments i d'equipament, fet que els fa esdevenir un referent en l'escenari nacional.
Bucbonera té 10 anys d'història i des d'aleshores ha rebut músics de tota mena. Des de llavors han passat per l'estudi calderí grups com Mojinos Escozíos o Fangoria. Pel que fa a músics locals, Bucbonera ha obert les seves portes a Luis Robisco, Lola i Absenta. Ara mateix hi graven el seu primer disc els músics de Parets del Vallès, Illa Carolina.

Edicions locals