Sant Feliu de Canovelles, bé cultural d'interès local

El regidor de cultura, Francesc Sánchez, destaca la trascendència de la declaració

Cultura

Canovelles

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat l'inici de l'expedient que declara l'esglèsia de Sant Feliu de Canovelles com a bé cultural d'interès local, i que permetrà un major nivell legal en la seva protecció i conservació.

L'esglèsia de Sant Feliu de Canovelles declarada bé cultural d'nterès local. El Ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat l'inici de l'expedient de declaració de l'esglèsia romànica con un bé protegit legalment, al declarar-lo patrimoni local per iniciativa de la Secció d'estudis de la Comissió Sant Antoni Abat.
"Aquest punt que presentem avui, va dir el regidor de cultura, Francesc Sánchez, és d'una trascendència vital per les generacions futures del nostre poble en la defensa i conservació de la notra tradició, del nostre patrimoni, i de la nostra cultura".
L'esglèsia de Sant Feliu ja consta a l'inventari del Patrimoni Arquitèctonic de Catalunya, ja que es tracta d'una obra distintiva dins del romànic. La seva nau llombarda i la portalada de la façana, fan que sigui una obra digna de conservar. Per això amb aquest tràmit es dota a l'esglèsia d'un nivell de protecció legal que garanteixi el seu futur, la seva conservació i la difusió que es pugui realitzar en el futur, segons ha informat l'Ajuntament.

Edicions locals