Un veí de Vallromanes busca finançament pel seu segon llibre de refranys

L'autor, Víctor Pàmies, cerca els recursos a partir del micromecenatge

Cultura

Vallromanes

En cap cap cap és l'obra que Víctor Pàmies vol publicar fent servir el micromecenatge. Per fer-ho, necessita aconseguir 4.000 euros en 40 dies. Es tracta d'un recull sobre refranys, tots relacionats amb el cap, i constitueix el segon volum de l'Enciclopèdia paremiològica del cos humà.

El lingüista resident a Vallromanes, Víctor Pàmies, busca a partir del micromecenatge (crowdfunding) 4.000 euros per poder publicar el segon volum de l'Enciclopèdia paremiològica del cos humà, titulat En cap cap cap.
Es tracta d'un recull de 1.500 dites i refranys tots sobre el cap, i l'obra succeix al seu llibre predecessor, Amb cara i ulls, que Pàmies va publicar amb el mateix sistema l'any passat.
Víctor Pàmies ha triat Verkami, una pàgina web que permet posar en contacte els creadors amb els seus possibles mecenes sense intermediaris, per poder fer realitat el seu projecte. Ara, el veí de Vallromanes té 40 dies per reunir els 4.000 euros, xifra amb què ha valorat l'execució de la publicació i la distribució del llibre.
Tota la informació del projecte es pot trobar al següent link. Els pagaments no es fan efectius fins al 40è dia, si s'ha aconseguit l'import demanat. En cas contrari s'anul·len tots. 


Edicions locals