Les obres del gasoducte Martorell-Figueres ja són a Cardedeu

Les màquines començaran a treballar en breu i acabaran a l'agost

Societat

Cardedeu

El tram del gasoducte que connecta Espanya i França arriba a Cardedeu. Les obres ja han començat i es preveu que acabin a l'agost. Els treballs afectaran 1.800 metres de la part nord del terme municipal, ja que el conducte de transport de gas arribarà per les Franqueses i travessarà la Coma i el Rieral fins Sant Antoni de Vilamajor.

Les obres del gasoducte Martorell-Figueres arriben a Cardedeu. La nova infraestructura creuarà 1.800 metres del terme municipal cardedeuenc per la part nord. Concretament, vindrà de les Franqueses i travesserà la Coma i el Rieral fins a Sant Antoni de Vilamajor.
Previsiblement, les obres s'acabaran el mes d'agost, tal i com informa l'Ajuntament de Cardedeu. Aquest gasoducte és el primer tram d'un projecte més ampli que preveu la interconnexió dels gasoductes de transport provinents de Bilbao i València amb França. El primer tram té un traçat de 165 km amb una canonada de gairebé un metre de diàmetre, que transportarà gas a una pressió de 80 bar i que té una servitud permanent de pas de 4m d'amplada. Les màquines començaran a treballar en breu, segons el consistori.

Edicions locals