El Centre Cultural de Cardedeu estrena nou sistema de venda d'entrades

A partir d'ara es podran comprar els tiquets a través del portal Codetickets

Societat

Cardedeu

El Centre Cultural de Cardedeu vendrà les entrades pels seus espectacles a través del web Codetickets, a més de pels mitjans tradicionals de la taquilla i el Patronat Municipal. Les entrades per la nova temporada ja es poden adquirir d'aquesta nova manera. 

El Centre Cultural de Cardedeu estrena un nou sistema de venda d'entrades. A partir d'ara, els tiquets es podran adquirir a través de la plataforma Codetickets, que permet fer la compra de manera més fàcil i accessible.
D'aquesta manera, les entrades de la nova temporada estan disponibles al web del Centre Cultural, on la compra s'ha de fer a la pàgina de cada espectacle a través de l'enllaç Compra aquí la teva entrada, que enllaça a la plataforma Codetickets, i també a les oficines del Patronat Municipal de Cultura (Vil·la Paquita) de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i de dimarts a dijous de 17 a 19 h, on s'ha de pagar en efectiu i a la taquilla del Centre Cultural Cardedeu una hora abans de l'espectacle, on també s'ha de fer el pagament en metàl·lic.

Edicions locals