Èxit del concert benèfic contra el càncer infantil

Més de 400 persones ballen al ritme de Dàmaris Gelabert

Societat

Granollers

L'espectacle infantil organitzat pel grup Entre Mares, de Granollers, ha recollit aquest cap de setmana gairebé 3.000 euros per l'Hospital Sant Joan de Déu. Dàmaris Gelabert ha fet cantar i ballar a 400 nens i nenes per recaptar fons per la investigació del càncer infantil. 

El concert benèfic organitzat pel grup Entre Mares ha reunit més de 400 persones. El primer acte del grup de mares en favor d'una criança respectuosa i que dóna suport a la lactància materna ha estat un èxit, ja que s'han aconseguit recaptar gairebé 3.000 euros en donatius per al Laboratori d'Investigació del Càncer Infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu.
L'espectacle, a càrrec de la cantant Dàmaris Gelabert, va tenir lloc al gimnàs de l'Escola Lledoner, ja que l'afluència de públic va fer impossible que es fes al Centre Cívic Nord (com era el pla inicial).
Més de 400 nens i nenes amb els seus pares van ballar i cantar al ritme de Gelabert per lluitar contra el càncer infantil, ja que el concert va ser especialment dedicat als nens de 0 a 5 anys. Però, sobretot, Entre Mares ha volgut dedicar l'acte a la Maria, que va morir quan encara no havia fet 2 anys i mig.
El total de diners recaptat ascendeix a 2.717 euros, que seran ingressats al compte del Laboratori d'Investigació del Càncer Infantil.
Entre Mares és un grup de dones que va ser creat el desembre de 2009 i que es troba l'últim divendres de cada mes al Centre Cívic Nord, on fan tallers, xerrades i jocs amb la canalla.

Edicions locals