El RallyClassics de cotxes i motos torna a Montmeló

El Circuit de Catalunya acollirà les competicions el dissabte

Esports

Montmeló

La cursa de cotxes i motocicletes clàssics arriba el dissabte al Circuit de Catalunya. Montmeló acollirà les curses, on el campió, Jordi Prenafeta, defensarà el primer lloc amb el seu Porsche blau cel. En dues rodes, les motos estrenen temporada amb aquesta prova, on es reuniran diferents campions de les 24 hores Montjuïc, com l'actual campió, Alejandro Tejedo, Josep M. Mallol o Josep Coronilla.

Montmeló acollirà una vegada més les RallyClassics Series. Les curses per cotxes i motos tornen al Circuit de Catalunya aquest dissabte. El campió en títol, Jordi Prenafeta, que corre amb Porsche, defensarà el seu liderat en quatre rodes en la cita que a més, reunirà Gran Turismes. Pel que fa a dues rodes, el campionat obre temporada en aquest escenari amb quatre proves puntuables per davant i ple en la inscripció.
El Circuit de Catalunya s'omplirà d'història amb les RallyClassics Series, el campionat de regularitat en circuit per a cotxes clàssics, i el seu campionat homòleg en dues rodes, les MotoClassics Series. S'aparellaran per celebrar la segona i primera cita de la temporada 2012, respectivament, en la pista de Gran Premi.
Prenafeta es va alçar com a guanyador en l'edició de 2011, i no ha trencat la ratxa, ja que el pilot va iniciar les sèries a Alcarràs imposant-se a dos rivals: Joan Alabart i Carles Miró.
Les motocicletes estrenen temporada amb la prova inaugural que reunirà a diferents campions de les 24 hores de Montjuïc, com Alejandro Tejedo, actual campió en títol, Josep M. Mallol o Josep Coronilla.

Edicions locals