KH-7 debuta en un GP d'Australia intens per l'escuderia espanyola

La marca de Canovelles s'estrena com a patrocinadora

Esports

Canovelles

L'empresa situada a Canovelles, KH Lloreda, ha decidit patrocinar l'escuderia espanyola HRT. Aquest cap de setmana s'ha iniciat la temporada amb el GP Australia, i per tant, ha significat el debut de KH-7. S'ha tractat d'un GP intens per l'escuderia patrocinada pel producte de neteja, que ha aprofitat per posar a punt el cotxe.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Gran Premi d'Australia de Fórmula 1, on la marca vallesana, KH Lloreda, amb el seu producte estrella KH-7, ha debutat com a patrocinador de l'escuderia espanyola, HRT. Ha estat una cursa intensa per l'escuderia que ara llueix les insígnies de KH-7, i que ha aprofitat per avançar en la posada a punt del F112. El cotxe va rodar per primera vegada fa només uns dies al Circuit de Catalunya, i per tant, compta amb pocs quilòmetres de bagatge.
Tot i l'esforç de l'equip i de que Pedro de la Rosa i Narain Karthikeyan van aprofitar les dues sessions per realitzar una vintena de voltes, no va ser suficient per marcar el temps necessari per permetre'ls entrar a la graella de la cursa.
El proper cap de setmana, en el GP Malàisia els pilots tindran una altra oportunitat.

Edicions locals