Experts en gestió del paisatge urbà es reuneixen a Granollers

El seminari Euroscapes serà demà i divendres al CTUG

Societat

Granollers

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, inaugurarà demà el seminari sobre la integració de les eines de gestió paisatgística dins un marc comú europeu, que forma part del projecte Euroscapes. Les ponències tindran lloc dijous i divendres i també hi ha programades diferents visites al patrimoni de la ciutat. L'objectiu de la trobada dels socis europeus és crear una xarxa de gestió de paisatges innovadora i sostenible. 

El seminari Euroscapes, dedicat a la gestió sostenible del paisatge, arriba a Granollers el dijous i el divendres. El projecte desenvolupa la visió conjunta de 14 socis europeus, que es reuniran a la ciutat per parlar de la integració d'eines de gestió dins un marc comú de pla de gestió del paisatge.
Demà serà la inauguració de l'acte al CTUG, el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers, a les 8.30 hores, i serà a càrrec de l'alcalde, Josep Mayoral.
Al llarg dels dos dies hi haurà diferents ponències d'experts sobre plans de gestió local, provincial i regional i s'intercanviaran experiències amb altres projectes europeus. També hi ha programades visites a Roca Umbert, al riu Congost i al centre de la ciutat, entre d'altres.
L'objectiu del projecte és crear una xarxa de gestió dels paisatges europeus que sigui innovadora, sostenible i serveixi per a diferents regions europees.

Edicions locals