Ja es pot gaudir del Montnegre i el Corredor en passejades de cap de setmana

El primer recorregut serà pel nucli antic de Dosrius i el seu castell aquest diumenge

Societat

Aiguafreda, Llinars del Vallès, Sant Celoni, Vallgorguina, Vilalba Sasserra

A partir de diumenge comença el cicle de 29 passejades pel Parc Natural del Montnegre i el Corredor, que permetrà conèixer els racons més significatius d'un dels paratges naturals més importants de la comarca. Els recorreguts són guiats i participar-hi costa 3 euros pels adults i 2 pels infants. El primer itinerari serà per Dosrius, però al llarg de tot el cicle es visitaran indrets de Llinars del Vallès, Sant Celoni, Vallgorguina o Vilalba Sasserra, entre d'altres.

El Parc Natural del Montnegre i del Corredor comença el diumenge un cicle de 29 passejades que permetran conèixer els racons més bells de l'entorn. Els recorreguts es duran a terme pels municipis de l'àmbit del Parc, des d'Arenys de Munt, Fogars de la Selva, LLinars del Vallès o Mataró, fins Palafolls, Sant Celoni, Vallgorguina i Vilalba Saserra, entre d'altres. Gràcies a les passejades es podrà observar la fauna i la flora de l'entorn, i també el patrimoni artístic i cultural.
La primera excursió serà el diumenge pel poble de Dosrius i el seu castell.
Cada sortida té un preu de 3 euros pels adults i 2 pels nens d'entre 6 i 12 anys. La majoria d'itineraris té una durada d'entre 3 i 4 hores i estan guiats per un expert del territori, que anirà explicant el significat de cada racó que es visiti.
La informació detallada de totes les passejades i el calendari pot trobar-se en aquest enllaç.

 

Edicions locals