La Diputació arreglarà la carretera de Santa Maria de Martorelles

Les obres podrien estar enllestides en 3 mesos

Societat

Santa Maria de Martorelles

Josep Llobet, vicepresident tercer de la Diputació, i l'alcalde de Santa Maria de Martorelles, Julián Trapero, han signat el conveni que permetrà la millora de la seguretat de la carretera BV-5006, a la cruïlla entre els carrers Escola i Carme del municipi. El cost de les obres és de 40.000 euros, que assumirà integrament la Diputació, titular de la carretera.

El vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, Josep Llobet, i l'alcalde de Santa Maria de Martorelles, Julián Trapero, ja han signat el conveni que permetrà millorar la seguretat viària de la carretera BV-5006 a la cruïlla entre els carrers Escola i Carme de la localitat. L'objectiu de la millora és que els vianants que circulin per aquest punt puguin accedir amb major facilitat als serveis públics com ara l'escola bressol, el cementiri, el CEIP o el poliesportiu.
El projecte està finançat totalment per la Diputació i preveu l'actuació en diverses parts. Primer es faran dos passos de vianants al propi tram de la travessera i es col·locaran coixins berlinesos per reduir la velocitat dels vehicles. Després, s'instal·laran tres passos de vianants als carrers adjacents i es col·locaran trams de vorera pròxims als passos, per reduir la distància d'encreuament. Finalment, es modificaran els punts d'intersecció dels carrers per tal d'evitar que els accessos massa amplis provoquin que els vehicles circulin a velocitats massa altes.
El cost de l'actuació és de 39.998 euros i es preveu que un cop signat el conveni l'actuació es podria dur a terme en un termini de tres mesos.


Edicions locals