Montornès engega la primera edició de Font Degusta

Els Bartomeus presentaran la seva cervesa artesana

Societat

Montornès del Vallès

Montornès posa en marxa demà la primera fira de degustació Font Degusta, que tindrà lloc als carrers Palau d'Ametlla, Blas Infante, Jaume Balmes i la Plaça de la Font. Tothom que s'hi acosti podrà tastar els menús de diferents restaurants de la localitat. A més a més, també tindrà lloc una mostra de cerveses, en la que Els Bartomeus presentaran la seva cervesa artesana. A més de les degustacions també hi ha activitats en les que participar, com un concurs de postres o una cuina en viu.

Montornès celebra la primera edició de Font Degusta. Es tracta d'una mostra gastronòmica en què es podran tastar els plats elaborats per una desena de restarants i bars del municipi. Pels carrers de Palau d'Ametlla, Blas Infante, Jaume Balmes i la Plaça de la Font, tothom podrà anar provant els menús i a més, participar en diferents activitats, com ara una cuina en viu o el concurs de postres.
La degustació de plats, però, no és l'única sorpresa per demà a Montornès. També hi ha programada una mostra de cervesa artesana, en què hi participaran Popaire, Ausesken, Reptilian, La Vella Caravana, Monn, Glops, La Força, Cerveses sobre Tot i Dimoni de Badalona. Serà en aquesta exhibició cervesera en la que es presentarà la cervesa artesana de Els Bartomeus.

Edicions locals