El Fraikin BM Granollers trenca la mala ratxa guanyat al Maygar Antequera per 26 a 19

Els granollerins vencen els andalusos després de 4 derrotes a la Lliga Asobal

Esports

Granollers

El Palau d'Esports de Granollers va viure una victòria del seu equip el passat cap de setmana. El BM Granollers va guanyar l'Antequera per 26 a 19 i va trencar així la mala ratxa que havia patit en els anteriors 4 partits, en què els granollerins havien perdut. El màxim golejador del conjunt vallesà en aquest matx va ser Drasko Nenadic, que va anotar 7 gols.

El Fraikin Granollers guanya el partit contra el Maygar Antequera per 26 a 19, després de quatre derrotes consecutives a la Lliga Asobal. L'Antequera, penúltim classificat, ha plantat cara i al descans s'hi ha arribat amb només tres gols d'avantatge (14-11). En la segona part s'ha mantingut la igualada, fins que a cinc minuts del final els vallesans han trencat de forma definitiva el matx amb un màxim avantatge de sis gols (24-18).

Els andalusos, que encara no han aconseguit cap victòria fora de casa, ja no han pogut reaccionar, i el Granollers ha sumat el seu novè triomf de la Lliga. El màxim golejador dels granollerins ha estat Drasko Nenadic, amb set gols.

Edicions locals